The Dutch Futures in de NGF Competitie

NGF – competitie

Graag stellen we jullie er van op de hoogte dat we toch met een The Dutch Futures team deel kunnen nemen aan de Nederlandse competitie! In overleg met de NGF hebben we de plek kunnen innemen van een team dat zich heeft terug getrokken.

Team

Nordin van Tilburg(+2,6),  Peter Melching (+2,2), Mats Markovits (+3,1), Koen Kouwenaar(+2,4), Pierre Verlaar (+2,9) en Captain Giesbert Gommers (0)zullen het team van The Dutch Futures vertegenwoordigen. Een top team bestaande uit louter top amateurs. Giesbert Gommers keert na 5 jaar professional terug in de amateur wereld. ‘De cirkel is nu rond!’. Gezien de individuele schema’s van de eerste 5 heren zal het team aangevuld worden met overige Dutch Futures op de dagen dat het nodig is.

Ambities

Aan de aanpak van The Dutch Futures is te zien dat ze het erg serieus nemen. Met Wouter de Vries & David van den Dungen als coaches hebben ze meer dan genoeg golfervaring aan boord.  ‘Het doel is om binnen 3 jaar Landskampioen te worden met The Dutch Futures’ aldus voorman Wouter de Vries.  Gezien de kwaliteiten in het team moet dit kunnen lukken. We zullen nu eerst maar onze clubs laten spreken aangezien we niet gelijk instromen op het hoogste niveau. Jonas Saxton, Founder van The Dutch, juicht deze stap van The Dutch Futures toe: Ik heb het altijd belangrijk gevonden dat jonge golfers in een team  samen spelen! Als team stijg je naar grotere hoogtes.

Geef een reactie