Junior Golf Academy

Van talent naar top golf

Trainen met de beste coaches, state of the art equipment en op de beste baan van Nederland met alle bijbehorende faciliteiten: het kan vanaf 1 oktober 2017 bij The Dutch Junior Golf Academy. The Dutch Junior Golf Academy richt zich op gemotiveerde en ambitieuze jonge golfers tot en met 17 jaar. The Dutch Junior Golf Academy is het eerste niveau van het concept van The Dutch Futures.

The Dutch Futures Junior members krijgen naast hun lidmaatschap de mogelijkheid specifieke trainingen op The Dutch te volgen om hun golf skills optimaal te ontwikkelen. Binnen The Dutch Futures bestaat nog een Amateur- en een Pro-membership wat in de laatste fase moet leiden tot spelen op de European Tour.

In The Dutch Junior Golf Academy worden de activiteiten van de Grünberg Golf Academy volledig geïntegreerd. Harald Grünberg heeft zich de afgelopen jaren als coach in Nederland volledig gespecialiseerd in de training en begeleiding van talentvolle jeugd, het laatste anderhalf jaar met als standplaats The Dutch. Binnen The Dutch Junior Golf Academy is Harald naast senior coach verantwoordelijk voor o.a de programma inhoud. The Dutch Junior Golf Academy is een samenwerking van diverse topcoaches die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van ambitieuze en gemotiveerde golfjunioren, waaronder Phil Allen, Raymond Scheffer, Bas van der Steur, Liesbeth Pauwels en Mitchel Kevenaar.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden van dit membership contact met ons op.

Meer informatie