The Dutch Juniors

Van talent naar top golf

Trainen met de beste coaches, state of the art equipment en op de beste baan van Nederland met alle bijbehorende faciliteiten: het kan vanaf 1 oktober 2017 bij The Dutch Juniors. The Dutch Juniors zijn gemotiveerde en ambitieuze jonge golfers tot en met 17 jaar. The Dutch Juniors vormen het eerste niveau van het concept van The Dutch Futures.

The Dutch Juniors krijgen naast hun lidmaatschap specifieke trainingen op The Dutch om hun golf skills optimaal te ontwikkelen. Voor meer informatie over deze trainingsprograma’s verwijzen we naar onze brochure.

Bij The Dutch Juniors worden de activiteiten van de Grünberg Golf Academy geïntegreerd in het concept van The Dutch Futures. Harald Grünberg heeft zich de afgelopen jaren als coach in Nederland volledig gespecialiseerd in de training en begeleiding van talentvolle jeugd. Binnen The Dutch Juniors is Harald naast senior coach verantwoordelijk voor o.a de programma inhoud. Harald werkt daarbij samen met diverse topcoaches die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van ambitieuze en gemotiveerde golfjunioren, waaronder Phil Allen, Raymond Scheffer, Bas van der Steur, Linda Gruber en Mitchel Kevenaar.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden van dit membership contact met ons op.

Meer informatie