Order of Merit 2018

Na het grote succes van vorig jaar, waarin Robbie van West er met de hoofdprijs vandoor ging, staan er ook dit jaar tenminste vijftien wedstrijdrondes op het programma waarin The Dutch Futures het tegen elkaar kunnen opnemen. De eerste wedstrijd vindt plaats op woensdag 31 januari en zal worden gespeeld over 18-holes.

In aanvulling op de TDF wedstrijden die op The Dutch worden georganiseerd zijn er dit jaar ook een aantal nationale wedstrijden die meetellen voor de Order of Merit waaronder het NK Heren en het Nationaal Open.

Toeschouwers, vrienden en familie kunnen na afloop van de wedstrijd de scores terug vinden op de website. Daarnaast houden we natuurlijk weer alle geslagen birdies bij in het ATA birdieklassement zoals je dat van ons gewend bent. Dit bleek vorig seizoen een zeer leuke toevoeging.

Tot slot hebben we een referee aan het team toegevoegd. Deze zal iedere wedstrijd aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat alles zo goed mogelijk verloopt. De referee is er niet om de spelers op de vingers te tikken maar natuurlijk zijn er wel een aantal zaken waar streng op zal worden toegezien waaronder slow play en het correct toepassen van de regels.

We gaan er weer een fantastisch jaar van maken en kijken ernaar uit om de spelers in actie te zien!

Volg jij ons al op Facebook? Like onze pagina en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws rond de spelers!

Geef een reactie