Reinier Saxton oppermachtig

Dag 1

Reinier Saxton heeft laten zien in uitstekende vorm te verkeren tijdens de tweedaagse The Dutch Futures wedstrijd van 4 en 5 april. De omstandigheden op dag 1 waren goed en Reinier wist hier, van alle deelnemers, het beste van te profiteren. Zo liet hij na een solide eerste negen in 34 (-1) slagen zien nog een versnelling bij te kunnen schakelen. De start van de tweede negen was veelbelovend met een birdie op de lastige tiende hole. Maar het echte vuurwerk zou nog komen. Birdies op holes 14, 15, 16 en 17 voor een totaal van 65 (-6)!! slagen.
Stan Kraai (67), Daan Huizing (68) en Robbie van West (69) deden het ook goed op dag 1.

Dag 2

Het weer was compleet veranderd ten opzichte van 24 uur eerder. Het was erg koud en nat en dat maakte het de spelers erg moeilijk om goede kansen te creëren. Maar ook op dag 2 bleek Reinier de sterkste in het veld. Zijn ronde in 70 (-1) slagen was de beste score van de dag. Met een totaal van 135 hield hij zijn tegenstanders ver op afstand!

Volledige eindstand 4-5 april

Tussenstand ATA Birdie Klassment

Broekpolder International Open

In overleg met de organisatie van de Broekpolder International Open, een nieuwe wedstrijd op de kalender van de Pro Golf Tour, mogen we tijdens enkele van onze wedstrijden startbewijzen weggeven aan de beste professionals en beste amateurs. Stan Kraai (am) en Sven Korver (pro) waren deze week de gelukkigen.

Voor meer informatie omtrent de Broekpolder International Open klik hier.

Geef een reactie