The Business Talents

Business Talents, high potentials only!

The Dutch Futures Business Talents zijn de Nederlandse jonge toptalenten op zakelijk gebied. Werkend bij corporates of als eigen ondernemer met de ambitie om in korte tijd te groeien binnen een omgeving waar golf de bindende factor is. Golf en trainingsbijeenkomsten, proactief netwerken en inhoudelijke toevoeging van kennis wordt in een gestructureerd programma aangeboden.

Binnen The Dutch hebben meerdere ceo’s van beursgenoteerde ondernemingen te kennen gegeven als Business Talent Coach zakelijke talenten van The Dutch Futures advies en begeleiding te willen geven.

Het aangaan, onderhouden en intensiveren van klantrelaties is en blijft belangrijk. Ook in een wereld die steeds verder digitaliseert. Juist in de digitale wereld worden zaken als vriendschap, beleving, sport en persoonlijke communicatie regelmatig onderbelicht. Dit zijn essentiële zaken om duurzame, zakelijke relaties op te bouwen, nu en in de toekomst.

Wij willen dat ook de nieuwe generatie ondernemers en ‘high potentials’ de kans krijgen om zich te ontwikkeling en deel te nemen aan een businessnetwerk met golf-, zakelijke en sociale evenementen.

Vragen

Heb je vragen over het Business Talent membership? Neem dan contact op met Giesbert Gommers.

Lees hier onze brochure

 

[companies]