The Business Talents

Young Executive network, high potentials only!

Het aangaan, onderhouden en intensiveren van klantrelaties is en blijft belangrijk. Ook in een wereld die steeds verder digitaliseert. Juist in de digitale wereld worden zaken als vriendschap, beleving, sport en persoonlijke communicatie regelmatig onderbelicht. Dit zijn essentiële zaken om duurzame, zakelijke relaties op te bouwen, nu en in de toekomst.

The Dutch en de golfprofessionals van Made in Scotland zijn zeer succesvol in het combineren van golf en zakelijk netwerken. Zowel op als buiten de golfbaan brengen zij ondernemers en directieleden met elkaar in contact. De golfsport, onafhankelijk van je spelniveau, leent zich ervoor om sport, plezier en zaken met elkaar te combineren waarbij nieuwe contacten makkelijk ontstaan.

Wij willen dat ook de nieuwe generatie ondernemers en ‘high potentials’ de kans krijgen om zich te profileren in dit soort omgevingen. Het Executive Network Program biedt deze nieuwe generatie de mogelijkheid om deel te nemen aan een businessnetwerk met golf-, zakelijke en sociale evenementen.

Voor wie?

 Iedere jonge, zakelijke en gepassioneerde golfer in Nederland is een potentieel Young Executive Member van The Dutch.

 • Heb jij een passie voor golf?
 • Ben je jong en ambitieus en wil je je zakelijke netwerk graag uitbreiden?
 • Wil je het nuttige met het aangename verenigen?
 • Wil je tegelijkertijd golfen op dé baan van het KLM Open?

Het Young Executive Network

 1. Golf- en netwerkbijeenkomsten.
 2. Spelen op door The Dutch vastgestelde tijden buiten de Network Program bijeenkomsten.
 3. Trainen onder begeleiding van een golfprofessional.
 4. Pro-Am in samenwerking met The Dutch Futures.
 5. Een unieke locatie – The Dutch.
 6. Gastsprekers.
 7. Buitenland trip.*
 8. Op verzoek matchen met andere Members van het Young Executive Netwerk Program.

*De kosten (nader te bepalen) voor deze trip vallen buiten de kosten van het Network Program en zijn voor eigen rekening.

Het membership bedraagt € 960,00 per jaar, exclusief b.t.w. Eventueel kan het lidmaatschap 50/50 worden verdeeld tussen werkgever en werknemer.

Vragen

Wil je de informatiebrochure ontvangen of zijn er vragen over het Young Executive Network Program? Neem dan telefonisch contact op met Paul van Baal op nummer 088 – 339 91 33 of via e-mail youngexecutives@thedutch.nl

 

BEKIJK ONZE BROCHURE

Download