The Dutch Futures

Introductie The Dutch Futures

The Dutch Futures is een initiatief van The Dutch en de golfprofessionals van Made in Scotland (www.madeinscotland.nl) . Al vanaf begin van de jaren ’70 combineert Made In Scotland golf en business. De professionals zijn intensief betrokken bij de golfsport in al haar facetten. In 2001 startten ze met het golf business netwerk ‘Made in Scotland’ en dit is nu één van de toonaangevende businessnetwerken in Nederland. De volgende stap was het realiseren The Dutch. Geopend in 2011 wordt deze golfbaan inmiddels zowel nationaal als internationaal geprezen om de kwaliteit, het serviceniveau en de baancondities. De baan is in 2016, 2017 en 2018 gastheer van het KLM Open, een toernooi van de European Tour.

Met het succes komt nu ook de verantwoordelijkheid om de ervaring, passie en kennis over te dragen op een nieuwe generatie golfprofessionals en daarmee ook een nieuw business netwerk tot stand te laten komen. Deze ambitie wordt realiteit in het concept van The Dutch Futures.

De founders van The Dutch willen graag een waardevolle bijdrage leveren aan de toekomst van golf in Nederland.

– Phil Helsby

Het concept richt zich in eerste instantie op jonge en aanstormende golftalenten (zowel amateurs als beginnend professionals) met de ambitie om een golfspeler op het hoogste niveau te worden. Voor deze jonge amateurs en pro’s is een speciaal lidmaatschap gecreëerd: zij kunnen het gehele seizoen trainen in de beste condities en onderling wedstrijden spelen. Vanzelfsprekend zijn ook de persoonlijke coaches van deze talenten van harte welkom. Gedurende het jaar worden trainingen en workshops georganiseerd en is er vakkundige begeleiding. Met het concept The Dutch Futures willen we beginnende professionals en ambitieuze amateurs met elkaar in contact brengen, om op die manier de ontwikkeling van de spelers te stimuleren. Daarbij houden we de Amateur status reglementen te allen tijde in het oog en ondersteunen we Amateurs en Professionals op gebied van hun sportieve ambities.

Heeft u interesse?

neem contact op

Naast het talentenprogramma wordt ook een nieuw business netwerk opgezet voor ‘young executives’. Samen met de golftalenten vormen zij de basis voor het voorzetten van de succesvolle business&golf formule van Made in Scotland.

Een meer dan geslaagde carrière als golfpro, businesspro, ondernemer of zakenman, dat is wat wij nastreven bij The Dutch Futures. En de successen vieren we samen!

Founders

Alan Saddington
David Burnside
Jonas Saxton
Mauk de Booij
Phil Helsby
Raymond Scheffer
Robert Stevens
Robert Wootton
Tim Giles