De Dutch Master Series zijn onze serie wintertrainingen, bedoeld voor enthousiaste, gemotiveerde golfjeugd met ambitie, vanaf 10 jaar met min. handicap 20. Wil jij je optimaal voorbereiden op je wedstrijdseizoen, dan mag je de Dutch Master Series niet missen!

Dit jaar zijn de Master Series completer dan ooit! Bekijk het filmpje van vorig jaar om een goede indruk te krijgen over de master series. 

Data

De trainingen van de Dutch Master Series 2018-2019 zijn dagtrainingen (9:00-±17:00 uur) en vinden in 2018-19 plaats op de volgende dagen:

  • November 2018: zondag 18
  • December 2018: zondag 2 & 16
  • Januari 2019: zondag 6 & 20
  • Februari 2019: zondag 3 & 17
  • Maart 2019: zondag 3 (Finale)

Programma

Tijdens de Dutch Master Series trainen we diverse onderdelen, waaronder routine, shortgame, scorend vermogen en wedstrijdvoorbereiding. Alles binnen de Dutch Master Series staat in het teken van voorbereiden op het wedstrijdseizoen. We gaan regelmatig de baan in en onderling zetten we jullie op scherp met diverse challenges. De DMS coaches Harald, Phil, Raymond, Linda, Mitchel en David nodigen jullie uit om komend jaar mee te doen en leggen je uit waarom de DMS ook voor jou te gek zijn om aan deel te nemen. Klik op de naam van de coach om naar zijn/haar filmpje te gaan. 

We hebben de beschikking over state of the art swingstudio’s en een puttingstudio in het Academy gebouw waar we binnen het programma gebruik van kunnen maken. De trainingen gaan dan ook bij elk weertype door.

Kosten

De Dutch Master Series zijn er voor alle gemotiveerde en ambitieuze golfjeugd vanaf 10 jaar en min. handicap 18 die in de winter serieus toe wil werken naar het nieuwe wedstrijdseizoen. Dus ook wanneer je niet binnen de The Dutch Junior Golf Academy traint ben je van harte welkom! In 2018-19 kost de serie van 8 trainingen €1595,- * . The Dutch Juniors krijgen korting binnen hun programma’s.

(* de Dutch Master Series zijn alleen in pakket van 8 trainingen te boeken. Gemiste trainingen kunnen niet worden ingehaald. Refund is niet mogelijk)

Aanmelden en meer informatie via geraldine@thedutch.nl

 

DMS 2017-18