The Partners

Informatie voor sponsors, supporters en leveranciers

Om de ambities van onze Nederlandse golftalenten waar te maken, moeten wij ze de juiste omstandigheden bieden. Talent alleen is niet genoeg, er is begeleiding nodig en de spelers moeten regelmatig wedstrijden kunnen spelen op hoog niveau. Voor deze jonge spelers is dit een financiële uitdaging. De kosten in de eerste jaren van het profbestaan zijn veel hoger dan eventueel te winnen prijzengeld. Deze kosten bestaan onder meer uit lidmaatschap golfbaan, coaching, trainingen, reizen, inschrijfgeld en materiaal. The Dutch Futures wil in samenwerking met sponsors en leveranciers, zorgen voor de juiste faciliteiten. In ruil hiervoor worden de bedrijven betrokken bij het concept en zijn ze zichtbaar in een relevante omgeving. Er zijn diverse pakketten en oplossingen bespreekbaar.

Het doel is om een duurzaam talentenprogramma op te zetten met The Dutch Futures. Niet alleen voor de huidige generatie golfspelers, maar juist ook voor toekomstige generaties. En dan letten we zeker ook op golftalenten die  het wellicht ontbreekt aan eigen middelen.

Voor sponsors zijn er diverse mogelijkheden om een financiële bijdrage te leveren. Naast het sponsoren van het prijzengeld van de Order of Merit en/of het individueel ondersteunen van een speler hebben we het ‘birdie plan’ ontwikkeld. De supporters kunnen ook een steentje bijdragen. Er komt een crowdfunding programma waarbij je met een donatie je favoriete speler kan ondersteunen.

Neem voor meer informatie contact op met partners@thedutchfutures.nl.

[partners]