Supporter of The Dutch Futures

Als particulier een bijdrage leveren aan de golftalenten in Nederland en er mede verantwoordelijk voor zijn dat er in de toekomst meerdere golfers op het hoogste niveau in Europa spelen? Dat kan! Dit zijn de mogelijkheden:

 • Sponsor 250 birdies met een bedrag van Euro 1,- per birdie.
  Hiervoor ontvang je een pakket met ‘The Dutch Futures’ golfartikelen en de mogelijkheid om actief deel te nemen aan een trainingsdag met de golftalenten van The Dutch Futures.
 • Sponsor 750 birdies met een bedrag van Euro 1,- per birdie.
  Hiervoor ontvang je een pakket met ‘The Dutch Futures’ golfartikelen en de mogelijkheid om 18 holes te spelen op golfbaan The Dutch met een golfprofessional van The Dutch Futures
 • Sponsor 2.500 birdies met een bedrag van Euro 1,- per birdie.
  Hiervoor ontvang je een pakket met ‘The Dutch Futures’ golfartikelen en je hebt recht op een geheel verzorgde golfdag voor 3 spelers op de golfbaan van The Dutch. In de flight speelt een golfprofessional van The Dutch Futures mee en de dag is geheel verzorgd (inclusief eten en drinken). Elke speler ontvangt een uniek geschenk op die dag.

Partner of The Dutch Futures

Vanuit zakelijk oogpunt betrokken zijn bij The Dutch Futures en hiermee een bijdrage leveren aan het ondersteunen van golftalenten en de golfsport in Nederland? Dat kan! Dit zijn de mogelijkheden:

 • Sponsor 1.500 birdies met een bedrag van Euro 1,- (exclusief b.t.w.) per birdie. Je ontvangt een golfmerchandise pakket (t.w.v. Euro 500,-) met eigen bedrijfslogo en je kan met 1 speler meedoen in een golfdag. Tijdens deze geheel verzorgde golfdag speel je met een The Dutch Future golfprofessional en ontvang je een uniek geschenk op die dag. Het bedrijfslogo wordt voor een periode van 6 maanden gepubliceerd op de website van The Dutch Futures, op de pagina Partners.
 • Sponsor 1.500 birdies met een bedrag van Euro 2,50 (exclusief b.t.w.) per birdie. Je ontvangt een golfmerchandisepakket (t.w.v. Euro 1.000,-) met eigen bedrijfslogo. En je kan met een eigen team (3 spelers) meedoen aan een golfdag met de golfprofessionals van The Dutch Futures. Tijdens deze geheel verzorgde golfdag (eten en drinken inbegrepen) speelt een golfprofessional mee in je team en elke speler ontvangt die dag een uniek geschenk. Het bedrijfslogo wordt voor een periode van 6 maanden gepubliceerd op de website van The Dutch Futures, op de pagina Partners.
 • Sponsor 1.500 birdies met een bedrag van Euro 5,- (exclusief b.t.w.) per birdie. In overleg maken we een maatwerk sponsorpakket dat is toegesneden op de persoonlijke en zakelijke wensen.
BIRDIE KLASSEMENT

Van alle golfspelers in het The Dutch Futures talentenprogramma wordt bijgehouden hoeveel birdies er worden gescoord in officiële wedstrijden.

Bekijk de birdie klassement