Young Executive Network bijeenkomst groot succes!

Vrijdag 9 december jl. vond op The Dutch de laatste netwerkbijeenkomst van het Young Executive Network Program seizoen 2016 plaats. Naast het feit dat het de laatste bijeenkomst van dit kalenderjaar was, hebben wij als organisatie tevens van de gelegenheid gebruik gemaakt om het programma te promoten zodat het netwerk in de toekomst nog verder kan groeien en ontwikkelen.

Met ruim 80 deelnemers was de opkomst fantastisch! Tussen hen waren er ruim 50 potentiële nieuwe leden van het programma. Super om te zien dat zovelen hun enthousiasme en interesse hebben uitgesproken voor het netwerkprogramma dat eigenlijk nog maar net bestaat.

Voor de deelnemers was er een geheel verzorgde dag georganiseerd met een top programma waarbij zij konden spelen in de baan of konden deelnemen aan een Masterclass. Aansluitend was er voor de aanwezigen een presentatie voorbereid waar onder meer uitleg werd gegeven over de invulling van het programma van volgend jaar. Dit werd ontzettend goed ontvangen en na veel enthousiaste reacties stroomden de eerste aanmeldingen van de avond binnen. Hoeveel aanmeldingen deze dag exact heeft opgeleverd zullen wij snel gaan bekijken maar dat het een succes was, is zeker!

Heb jij ook interesse in het Young Executive Network Program? Voor meer vragen over dit programma kun je contact opnemen met Paul van Baal via e-mail paulvanbaal@thedutch.nl of youngexecutives@thedutch.nl

 

Geef een reactie